2020. december 30., szerda

Tömör luc fedlapos koncert Flight + rétegelt Music tenor ukulele - Jelenlegi ára: 39 000 Ft

Eddigi koncert és tenor méretű ukuleléimet szeretném a képek szerint megőrzött állapotban (lehetőleg együtt) eladni, mivel a koncert méretet kinőttem és a rétegelt tenor helyett tömör fedlapos tenort veszek.
Koncert: Flight UKSC16 típus, tömör (! ) lucfenyő fedlapú, rétegelt mahagóni oldalú és hátú, tömör mahagóni nyakú, zárt hangolókulcsok, csont nyergek, 16 bund (12 bund a testig). Az eredeti húrokat Martin fluorkarbon húrokra cseréltem, igen jó választás volt. Gyönyörű hangja van, nem belépő szintű, de ha valaki ezzel kezdi el az ukulelézést, tényleg megszereti a hangszert. A hanglyuk mögött néhány karc a pengetős játék miatt, egyéb hibát nem találok rajta.
Tenor: Music UK 26 típus, 19 bund (14 bund a testig), rétegelt mahagóni test, hajlított hát, okoume nyak, rózsafa fogólap, eredetileg ABS nyergek, amelyekből az alsó nyerget csontra cseréltem, zárt hangolókulcsok, Aquila húrok. A fedlap a húrlábnál egy kicsit hajlott, más hibája nincsen. Pontos és meleg hangú hangszer. Folkhoz nagyon jó, de bluest is játszottam rajta.
Mindkettő kényelmes, jó rajtuk játszani, pláne, ha van egy társunk: ilyenkor egyikünk játssza az alapot, a másik pedig szólózik. Mindig hangulatot varázsolt nagy társaságban.
Ami különösen tetszik bennük, hogy nem kell vesződni a húrok cseréjénél a befűzéssel, mert mindkettőnek "gyorsrögzítője" van.
A Flight fogólapja kicsit szélesebb, így könnyebb rajta akkordokat fogni.
Csak a hangszerek eladók, tokot sajnos nem tudok adni hozzájuk.
Árak: a tömör fedlapos 39e Ft, míg a rétegelt 20e. Szeretném őket együtt eladni, ha valaki mindkettőt megveszi, az összár 55e. Kérésre az árat átállítom.

Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 00:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése