2022. március 21., hétfő

Leifheit 11910 CleanTenso - Gőztisztító - Garanciával - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Jó állapotban lévő gőztísztítót eladásra kínálom, kihasználatlansága miatt. Garancia levele meg van, még egy év érvényes rá, lásd csatolt kép. A gőztisztító rendeltetésszerűen működik.
Típus
Vezetékes
Teljesítmény
1200 W
Víztartály kapacitása
0. 55 l
Gőznyomás
4. 2 bar
Tömeg
4. 5 kg
Gyártó: Leifheit
Modell:  11910 CleanTenso
A Leifheit CleanTenso készülékkel a legegyszerűbb módon minden higiénikusan tiszta lesz - vegyszer nélkül. A készülék forró vízgőzzel eltávolítja a baktériumok és a csírák 99, 99 %-át, ennek köszöhetően nélkülözhetetlen tisztítóberendezésé válik a háztartásban, főként olyan helyeken ahol a gyerekek a padlón játszanak.
Működése nagyon egyszerű: a készülék kevesebb mint 30 másodperc alatt felmelegedik, s ezt követően azonnal használható. Amint a víz felforrósodik a hat fúvóka egyenletesen elosztja a vízgőzt a törlőfejen. A gőz fúvásának intenzitása az egyes fokozatoknak köszönhetően tökéletesen alkamazkodik minden padlótípushoz.
Legalacsonyabb fokozat - fa , normál és laminált parketten alkalmazható, a legnagyobb fokozat csempe és kőpadló tisztításához ajánlott. A feloldott szennyeződést a cserélhető mikroszálas törlőfej tökéletesen felszedi ennek köszönhetően a padló higiénikus lesz. A praktikus szőnyegfejnek köszönhetően a gőztisztító készülék szőnyegpadlók felfrissítésére is alkalmazható.
A CleanTenso nagy XL méretű tartályának köszönhetően akár 40 percig is folyamatosan használható. Az extra hosszúságú kábel minden sarokba elér, és így különösen rugalmas takarítást tesz lehetővé. A tartály levehető , és könnyen feltölthető - elegendő hideg vízzel feltölteni majd beindítani. A hosszú élettartam biztosítása érdekében a készülék cserélhető vízszűrővel rendelkezik. A tépőzárral rögzített mikroszálas törlőfej 60° C- on mosható. A lehajtható nyél helytakarékos tárolást tesz lehetővé.
Kérésre GLS futárszolgálattal küldöm, díjszabás a GLS felületén olvasható


Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2022-03-22 00:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése