2021. november 26., péntek

Aventurin és Mohaachát ásványkarkötő aventurin fülbevalóval - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es ásványgyöngyökből készült,   strasszos köztes dísszel, hegyikristály tárcsákkal, gumis damilra fűzve.  
16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára. Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben megváltozhat.  
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban: (Forrás: Judy Hall - Kristálybiblia)
Az Aventurin viselőjének bátorságot, friss optimizmust, ambíciót és céltudatosságot ajándékoz! Megerősíti a vezetői képességet és a döntéshozatalt. Csillapítja a haragot, ingerültséget. Finom kő, hatását csak bizonyos idő elteltével érzékelhetjük. Ajánlott gyerekeknek is, mivel harmóniát teremt a testben és a lélekben egyaránt. Nyugtató hatású! Elősegíti a nedvedző bőrbetegségek elmúlását, a pikkelysömört és az ekcémát. Erősíti, nyugtatja a szívet, kezelhetjük vele a szívpanaszokat is! Ösztönzi az anyagcsere folyamatokat, segít haspuffadásnál, telítettségnél, illetve székrekedés és hasmenés is remekül kezelhető vele. Hatással van a zsíranyagcserére is, így segítheti a felesleges zsír lebontását. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőkre, az arcüregekre, a szívre. Ezen kívül bőrallergiák, ekcéma, kiütések, pattanások kezelésére is alkalmas. A zöld aventurin segít hajhullásnál, korpásodásnál, törékeny hajnál. Visszavezeti a káliumot, ami javítja az áteresztő-képességet
A Mohaachát stabilizáló kő, erősen kapcsolódik a természethez.  Úgy tartják, hogy a Mohaachát felfrissíti a lelket, és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek, aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármely kapcsolatban áll a növényekkel. A mohaachát a születést és a szülést elősegítő kő, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsektől. A gazdagság köve, vonzza a bőséget. Növeli az önbizalmat, és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy soha ne adjuk fel semmit. Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt és csökkenti a félelemérzetet. Meggyorsítja a felépülést. Használható hosszú ideje tartó betegség megszüntetésére. Gyulladáscsökkentő, tisztítja a keringési és kiválasztó rendszert, serkenti a nyirokáramlást, valamint erősíti az immunrendszert. Segít megelőzni a vércukorszint csökkenését és a kiszáradást, jótékonyan hat a fertőzésekre, a megfázásra és az influenzára, mérsékli a lázat. Csökkenti a nyirokcsomó duzzanatát.  
-------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 20:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése