2021. szeptember 23., csütörtök

Kék kerti pavilon 3×3 méteres - Jelenlegi ára: 13 660 Ft

Kerti pavilon 3× 3 méteres Pavilon 3× 3 méteres használata szinte nélkülözhetetlen, ha a szabadba akarunk szervezni kerti partit, grillezést vagy csak egy baráti sörözést, beszélgetést. Ezek a pavilonok kiválóan alkalmasak arra, hogy a tűző meleg nap és erős UV sugárzás ellen megvédjenek minket, és gondtalanul élvezhessük a szabadban töltött időt.
A 3× 3 méteres pavilonok méretei alkalmasak arra, hogy egy nagyobb asztalt, székekkel vagy sörpadot rakjunk alá, ahol többen is kényelmesen elférünk. Ez a kerti pavilon egyszerűen és könnyedén összeállítható, a gyors csatlakozós csőváznak és a speciálisan kialakított műanyag csatlakozók segítségével. A pavilon 3× 3 szett , melynek segítségével nem csak otthonunkban, de vásárokban, rendezvényeken is kényelmesebben használható a. E A csomagban található kötelekkel és leszúrható vasakkal a lábakat és a ponyvát rögzíthetjük, feszíthetjük meg könnyedén.
KERTI PAVILON TULAJDONSÁGAI:
Teljes mérete: kb. 3 x 3 méter Közép magassága: 2, 47 m.
Ponyva anyaga: polietilén. Váz: porrétegű acél + 100 g / m2 PE köpeny Váz átmérője: 2 cm.
Súlya: kb. 5, 7 kg.
Szín: kék PAVILON ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA:
Hosszabb elcsomagolás előtt szárítsuk ki teljesen, hogy megelőzzük a bepenészedést. Nagyobb szelek, viharos időjárás esetén csukjuk össze, mivel a ponyvába könnyen belekap a szél és sérüléseket okozhat, mind a ponyvában, mind a vázban. Tisztítása során a vázat és a ponyvát is nedves ronggyal töröljük át, de ne használjunk durva, karcolást okozó szereket, tisztítóeszközöket. A pavilon szakszerűtlen használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ne használjuk szélsőséges időjárás során, mert károkat okozhat. Összeállítását és összecsukását a használati útmutató szerint, körültekintően végezzük.

Jelenlegi ára: 13 660 Ft
Az aukció vége: 2021-09-24 09:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése