2021. május 25., kedd

XIAOMI REDMI NOTE 5A független mobil eladó. - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

XIAOMI REDMI NOTE 5A kártyafüggetlen (Magyarországon vásárolt) mobiltelefon, megkímélt (törés és karcmentes) állapotban, dobozával, gyári töltővel, kijelzővédő üveggel, kihajtható tokkal első tulajdonostól eladó.
Leírás:
A Xiaomi a Redmi Note 5A a rendkívül sikeres Redmi telefonok ötödik generációja.
Az innovatív dizájn, a kivételesen vékony kialakítás és az elegáns burkolat kiváló tapintást és komfort érzetet nyújt a kézben. A minőségi belső alkatrészek és a legújabb Androidra alapuló, remek MIUI8 szoftver egyedülálló.
DIZÁJN
Az előlapon az 5, 5 méretű HD IPS kijelző található, amelyet 2. 5D domború üveg és Gorilla Glass 3 bevonat véd. A ház kialakítása elegáns és áramvonalas: elsődleges szempont a tervezésnél a tökéletes érzet kézben tartás közben, a nagy méret megtartásával, kompromisszumok nélkül. Új fejlesztés a tervezésben a hármas SIM tálca, azaz egyszerre használható egy „ unibody készülékben egyszerre két SIM kártya mellett egy microSD memóriakártya is.
HARDVER
A Xiaomi Redmi 4A 5-os HD (720x1280) IPS kijelzővel rendelkezik, Cortex-A53 alapú, négymagos Qualcomm Snapdragon 425 / 1, 4 GHz SoC biztosítja a megfelelő teljesítményt 2 GB Ram és 16 GB tárhely társaságában, amely tovább bővíthető akár 128 GB-os memóriakártyával is (akár 2 SIM kártya használata esetén is). Az Adreno 308 GPU a kiváló grafikus teljesítményért felel. A telefon 3080 mAh-ás beépített akkumulátorral rendelkezik, amely a készülék egyik fő erőssége. A kamera 13 megapixeles, fázisérzékelő autófókusszal, f2. 2 fényerővel és LED vakuval szerelve. HDR, panoráma-, és sorozatkép felvételi funkció is biztosított. A videókat 1080p FullHD felbontásban rögzíthetjük. Az előlapi kamera 5 megapixeles és arcfelismerővel is rendelkezik.
A postaköltség a vevő igényeinek megfelelően változó.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-25 23:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése