2021. február 22., hétfő

Zepter fazék tetővel átmérő 14 cm - 03 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Fazék tetővel 14cm átmérővel eladó
Költözés miatt néhány Zepter edényünk eladóvá vált. Nem szívesen válunk meg tőlük, de néhány darabjuk már sajnos nem fér el a szekrényben, így a ritkábban használt darabjainkat árverésre bocsátjuk. Évek óta főzünk Zepterrel, és tartóssága, könnyen tisztíthatósága miatt meleg szívvel tudjuk ajánlani ezeket az edényeket, akár a hagyományos, akár a diétás konyha kedvelőinek. Kérem, nézzen körül eladó termékeim között ?
 Az edényeket személyesen a XXII. kerületben lehet átvenni, ahol önkéntes karanténban vagyunk március közepétől, előzetesen egyeztetett időpontban, családi házunk kertjében, biztonságos távolságban, így sem liftbe, sem zárt térbe nem kell bemenni érte. Ezenkívül előre utalással vatera futárral tudjuk küldeni, postázásra, vagy postapontra, boxba sajnos nincs lehetőség kérni, mivel mi az utcára sem megyünk ki.  
EGÉSZSÉGESEBB SÜTÉS:  A csúcsminőségű Zepter nemesacél, az akkutermikus kompakt edényalj, és az speciális kialakítás egyedi kombinációja lehetővé teszi az alacsony hőmérsékletű, hozzáadott zsír vagy olaj nélküli főzést. Így az elkészített ételek egészségesebbek lesznek, kevesebb kalóriát tartalmaznak, megőrzik értékes tápanyagaikat, és nem kerülnek beléjük mérgező, egészségre káros vegyületek.
KÖNNYŰ TISZTÍTÁS:  A főzőrendszer edényei  csúcsminőségű, szinte elpusztíthatatlan rozsdamentes acélból készülnek, amely nem porózus és nem reped el, így nem ragad bele semmilyen ételmaradék és nem veszi át az ételszagot, tehát teljesen higiénikus és egyszerű tisztán tartani.
NAGYFOKÚ HATÉKONYSÁG:  Az akkutermikus kompakt edényalj – mely 3 különböző  fémrétegből áll – akkor is megtartja a felgyülemlett hőt, ha a tűzhelyet takarékra állítottuk vagy kikapcsoltuk. E különleges adottságnak köszönhetően alacsonyabb hőmérsékleten főzhetünk, amivel energiát takaríthatunk meg, ráadásul az ételek értékes tápanyai is megmaradnak. A kompakt edényalj minden hőforrással használható, akár indukciós főzőlappal is.

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-23 10:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése