2020. október 26., hétfő

Őrség, Göcsej, Vasi hegyhát túraajánló kalauz - Jelenlegi ára: 1 657 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
777013
Cartographia
Őrség, Göcsej, Vasi hegyhát túraajánló kalauz
A túraajánló kalauz programjainak színtere a hármashatárt körülölelő védett területek és a hozzájuk szervesen kapcsolódó kistájak. Az itt található természeti és kulturális értékek megóvására magyar oldalon az Őrségi Nemzeti Park, szlovén oldalon a Goricko Tájvédelmi Park, osztrák oldalon pedig a Raab Naturpark ügyel. Az egykori őrállók hagyatéka, a helyiek vendégszeretete, élménydús kikapcsolódást kínál. Az évszázadok során a helyiek a természettel harmóniában élve alakították ki a táj arculatát. Kisparcellás gazdálkodásukkal, tájba simuló épületeikkel megteremtve annak hosszútávon fenntartható sokszínűségét. Túraajánló kalauzunk a terület bemutatását követően több gyalogosan vagy kerékpárral megtehető túrát is ajánl, melyek által az ideérkező igazán megismeri ezt a csodás tájat. A kiadványhoz tartozó 1: 00 000 méretarányú térképen az egyes túrák útvonalai is megtalálhatóak.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 657 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 17:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése