2020. október 25., vasárnap

Egyedi kaspó , váza, italos üvegek díszítése bármilyen alkalomra - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Egyedi kaspók, vázák, italos  üvegek díszítése különböző technikával. Maradandó, tartós ajándékot szeretnél szülinapra, évfordulóra, nászajándékba? Elkészítem számodra bármelyik, kereskedelemben kapható, originált italos üveg díszítését. Lakásod díszeként üres, bedíszített üvegeket is meg tudsz vásárolni termékeim közül, illetve, ha van valamilyen elképzelésed, megpróbálom a lehetetlent. Az árak különbözőek. Függ a technikától és attól, hogy üres vagy originált italos üveg díszitését kéred. Az árak 3500. -tól kezdődnek.
AZON KÍVÜL SOK FAJTA BUGYIKAT, MELLTARTÓKAT , KREATÍV-HOBBY alapanyagokat , KÉSZ(általam készített)TERMÉKEKET, ÚJ-CÍMKÉS és HASZNÁLT-ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ FELSŐKET , NADRÁGOKAT, RUHÁKAT, SORTOKAT, SZOKNYÁKAT stb..... , VALAMINT RETRÓ dolgokat IS TALÁLSZ KÍNÁLATOMBAN , NÉZZ SZÉT "KICSINY KIS BOLTOMBAN" !!!!! !
10000. - feletti  termék vásárlása esetén ingyenes FOXPOST postaköltség automatába !!!! SŐT, HA min. 10db. VAGY A FÖLÖTTI BUGYIT VÁSÁROLSZ, AKKOR IS INGYENES A POSTAKÖLTSÉG ORSZÁGON BELÜL !!!!! !
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE AZ OKTOGON KÖRNYÉKÉN VAN LEHETŐSÉG (07. 01-08. 31. -e között nincs személyes átvétel)                                                                                                


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 02:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése