2020. február 24., hétfő

Piros csipke felső/top hastánchoz, flamenco és cigánytánc fúzióhoz - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Piros csipke felső hastánchoz, flamenco és cigánytánc fúzióhoz eladó!
Termék jellemzői:
méret: M (75C, 80B melltartó mérettel viselve)
anyaga: csipke
sejtelmesen átlátszik (azaz nagyon dögös : ), piros melltartó ajánlott alá 
a hónalj résznél mindkét oldalon lyuk van, ez alapból ilyen, ugyanis a széles mozdulatoknál nem szakad ki az anyag, de igény esetén ezek bevarrhatóak
A képgalériában szereplő piros pamut szoknya, piros horgolt kendő NEM ennek a licitnek a része, ezek az összhatás bemutatása érdekében szerepelnek itt, és külön megvásárolhatóak.
Ára:  2. 500 Ft + postaköltség
TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓ
PRÓBALEHETŐSÉG:  előzetes egyeztetés alapján van lehetőség felpróbálni Budapesten (belváros). Érdemes megnézni a többi ruhát is az oldalamon, hátha ott is találsz olyat, ami tetszik és szeretnéd egy füst alatt felpróbálni!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Budapesten a 4-6-os villamos vonalán, megbeszélés szerint
POSTÁZÁS: vidékre postázás megoldható, kérlek jelezd, hogy milyen formában (pl. Foxpost, MPL csomagautomata, háztól-házig, stb. ) és amennyiben sürgős, mikorra szeretnéd megkapni a csomagot, hogy ezt figyelembe véve tudjam intézni a postázást. Mivel nekem fontos, hogy időben megkapd a terméket, akár aznap is postázni tudom a csomagot, csak jelezd kérlek ezen igényedet aznap 14 óráig!   A feladás időpontjáról, csomagszámról emailben értesítelek!
GARANCIA: kipróbálásra, megtekintésre garancia van, a postai csomag kézhezvétele után legkésőbb 24 órán belül jelezd kérlek, ha szeretnéd visszaküldeni a terméket. Ez esetben a plusz postaköltség a vevőt terheli. A visszaárú csomag kézhezvétele után 24 órán belül visszautalom a pénzt vagy más termékre levásárolható (megegyezés szerint). Személyes átvétel és ruhapróba esetén a garancia nem érvényesíthető, amennyiben a ruhát majdan viselő személy próbálja fel és veszi át a terméket. Amennyiben nem a ruhát majdan viselő személy veszi át a terméket, hanem megbízott (tehát a ruha nem kerül felpróbálásra személyes átvételkor), akkor érvényes a garancia és 24 órán belül a termék visszajuttatásával egyidőben a termék ára visszafizetésre kerül.
EGYÉB INFORMÁCIÓ:  a ruhát úgy adom át, ahogy én is szeretném kapni, tehát kitisztítva és esetlegesen vasalva, ha a ruha anyaga engedi (szállítás közben természetesen gyűrődhet az anyag, ezt vedd kérlek figyelembe), tehát akár az átvétel után azonnal hordható a ruha!
További szép napot kívánok!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-03-16 01:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése