2019. április 28., vasárnap

Füstérzékelő készlet, elemes füstjelző, 5 db, Basetech - Jelenlegi ára: 8 550 Ft

 Füstjelző készlet, akusztikus, elemes, 5 részes
A legkisebb mennyiségű füstrészecskét felismeri
Akusztikus hangos riasztás
DIN EN14604 szerint bevizsgálva.
Az időben észlelés életet menthet
Egy tűz kevésbé veszélyes a tűz miatt. A mérgező füstképződés a veszélyes. Már néhány lélegzet is elég, hogy eszméletünket vesszük, főleg alvás közben. Ezért a füstjelzők a legfontosabb biztonságtechnikai eszközök közé tartoznak minden háztartásban.
A füstjelző működésmódja
Már a legkisebb mennyiségű füstrészecskét felismeri a füstjelző. Ez azonnali riasztó jelzést old ki, hogy Ön és a többi lakó is időben értesüljön. Egy 9 V-os elemről működik a füstjelző.
DIN EN14604 szerint bevizsgálva.
A füstjelzőkre szigorú irányelvek vonatkoznak. Mielőtt forgalmazni lehet őket, több vizsgálaton mennek keresztül. Ilyenek pl. füstkamra teszt, elemzavar jelzések, riasztás hangerejének, elektromágneses kompatibilitás, hőmérséklet változás tesztelése. Füstjelzőink mindezeken átmentek és engedélyezve lettek.
A felszerelési hely helyes megválasztása
Minden szintre fel kell szerelni füstjelzőt. Nagyobb helyiségekben ajánlott több mint egy füstjelző elhelyezése.
Rendszeres tesztelés
A működőképesség garantálásához rendszeres időközönként működési tesztet kell folytatni. Miután megnyomtuk a füstjelző beépített teszt gombját, az egy riasztó hangot bocsát ki és a LED villog.
Gyakorolja a vészhelyzetet
Vészhelyzetben nem marad idő a hosszú gondolkodásra. Akkor minden másodperc számít. Készüljön fel rá és készítsen menekülési tervet.
Műszaki adatok:
Hangnyomás (dB): 85 dB ? Jelző típus: Füstjelző ? Méret, mélység: 34 mm ? Súly: 125 g ? Tanusítvány: EN14604 ? Tartalom: 5 db ? További műszaki adatok: 5 részes készlet ? Tápellátás: Elemekről üzemeltetett ? Átmérő: 104 mm
Szállítás tartalma:
5 db füstjelző, 5 db 9 V-os elem, 10 db csavar, 10 db tipli, Használati útmutató
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1542352


Jelenlegi ára: 8 550 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése