2019. március 28., csütörtök

Újszerű! Push Low Back Brace hátmerevítő derékvédő gerincprotektor derék hát gerinc védő - Jelenlegi ára: 21 500 Ft


A licit tárgya: derékvédő
Harmadáron!!!
A páromé volt, egy kisebb síbaleset miatt vettük neki Ausztriában, az ára 215 Euro volt (amiből az itthoni biztosító 23. 000 Ft-ot fizetett ki, de ez már egy másik történet), az utolsó képen piros karikában látható is.
Mérete 3-as, mint az a 9. képen látható, 85-97 cm-es derékbőség esetén megfelelő. A Push Low Back Brace hatékony megoldást jelent a mozgásszervi rendellenességek esetén, csökkenti a fájdalmakat, és segíti a rehabilitációt. Orvosok és tudósok által jóváhagyott és ajánlott orvostechnikai eszköz.
Javallatok:
spondylolisthesis
Spondylolysis
Az ágyékcsigolya gerincoszlop (lumbális arthrosis) degeneratív rendellenességei
Discopathy
Osteoporosisos lumbális benyomódások
Posturgikus kezelés esetén
Hátmerevítő, derékvédő, gerincvédő protektor.  
A Push Low Back Brace javítja az ágyéki gerincoszlop helyzetét és csökkenti a fájdalmakat. A rugalmas szalagok meghúzása nyomásával gyakorol a gerincre, az alkalmazott (de kivehető) fém merevítők növelik a derék támasztékát. Egy mozdulattal, könnyedén beállítható a személyes preferenciáknak megfelelően. Minden egyes eleme beállítható. Az alakja és az anyaga kényelmessé teszi az álló vagy ülő munkát akár otthon vagy a munkahelyen. Az anatómiai kialakítása elsősorban a nők számára teszi alkalmassá a viselését, és garantálja a jó, és tökéletes testtartást. Szoros, testhez simuló illeszkedése szinte észrevehetetlenné teszi a ruha alatt.
A Sympress technológia révén viselése könnyed és minden probléma nélkül mosható.
Van sok más érdekes termékem, érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-18 11:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése