A fondant masszát, jégzselét tartalmazó szett nagy segítségedre lesz az otthoni tortakészítés folyamán.
Most kedvezményes áron 2677 Ft helyett 2536 ft-ért beszerezheted ezt a remek cukrászkellék csomagot.
Ebben a cukrászkellék csomagban találsz:
1 db jégzselét
1 db formix fondant masszát
Mit kell tudnod a Formix masszáról?
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér fondant masszát.
Könnyen formázható , így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, az íze is nagyon finom.
Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
Ha a tortaostyát igazán élénkké és széppé akarod tenni, akkor használj jégzselét!
A hidegzselé használata nagyon egyszerű, és egy doboz zselé 4-5 tortára is elegenedő.
A jégzselé használata:
Marcipánnal, fondanttal burkolt tortánál:
A tortaostya hátulját kend át vékonyan jégzselével és illeszd a torta tetejére, majd egy spatula segítségével kend át vékonyan (1-2 mm vastagságban) a tortaostya tetejét is.
Krémes tortáknál:
Nem szükséges a tortaostya alját bekenni a jégzselével, elég csak a tortára illesztett tortaostya tetejét vékonyan átkenni vele.
A jégzselé használatáról olvashatsz a tortaostya használata című írásunkban is> >
Sokan kérdezik, hogy a jégzselé megegyezik-e a hidegzselével? Igen a jégzselét (vagy jegzselé ) hidegzselének is szokták hívni.
? Nézd meg a többi csomagajánlatunkat is, és szerezd be kedvezményes áron a legújabb cukrászkellékeidet!??
Jelenlegi ára: 2 536 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése