2016. december 24., szombat

Asus Zenbook UX31 Ultra Slim laptop, Intel Core i7-2677M, 120 GB SSD, 4 GB DDR3, 13,3" HD+ - Jelenlegi ára: 125 900 Ft

Asus Zenbook UX31 Ultra Slim laptop, Intel Core i7-2677M, 120 GB SSD, 4 GB DDR3, 13, 3" HD+ kijelző, webkamera
Asus Zenbook UX31 Ultra Slim használt laptop. Kialakítása modern, letisztult, elegáns. Burkolata időtálló, szál-csiszolt fém. Külső burkolata sötétszürke-, belső burkolata világos ezüst színű. Erős második generációs Intel Core i7 processzorral, 120 GB SSD Flash tárhellyel és 4 GB DDR3 memóriával ez a notebook garantálja az egyenletes és gyors teljesítményt. Kijelzője 13, 3", melyen nagy felbontásban (HD+, 1600x900) nézheti kedvenc filmjeit, intenzív színekkel, kristálytiszta képpel. A készülék két oldalán 1-1 USB (2. 0, illetve 3. 0) port található, miniHDMI és Firewire portok, miniJack csatlakozó, az SD kártya olvasó, illetve a töltő bemenete. A hangminőségről a beépített Bang & Olufsen technológia gondoskodik. A noteszgép működése zajmentes, több órás használat után is. Könnyű (mindössze 1, 3 kg), ultra vékony, így kiváló társunk lehet egy-egy utazás során is. Előtelepített magyar nyelvű operációs rendszerrel azonnali használatra kész.
Akciós ára 154900 Ft (bruttó ár) helyett most csak 125900 Ft (akciós ár). Garancia 6 hónap, kiszállítás ingyenes.
További információk a termékről:
Processzor: Intel Core i7 2677M (4M Cache, up to 2. 90 GHz) 2 x 1800-2900 MHz
Memória: 4096 MB DDR3
Winchester: 120 GB SSD
Optikai meghajtó: Nincs
Akkumulátor: Li-Ion, 3-4 óra
Videókártya típus: Intel HD Graphics 3000
Billentyűzet: UK-QWERTY
Képernyő: 13, 3 COL - Tükröződésmentes, HD+, 1600x900 felbontás
Állapot: Használt laptop, tesztelt, műszakilag kifogástalan, esztétikailag szép. Kisebb használati nyom.
Telepített szoftverek: AVG vírusírtó, Mozilla Firefox böngésző, Office csomag, VLC video lejátszó.
Interfész: USB 2. 0, USB 3. 0, WIFI, bluetooth, HDMI, fülhallgató kimenet, memóriakártya olvasó, FireWire, HD Webkamera és mikrofon
Audio: Sztereó hangszórók
Tartozék: hálózati töltő, áramkábel, akkumulátor, jótállási jegy, számla, doboz.
Garancia: 6 hónap (akkumulátor és szoftver kivételével)
Házhozszállítás az egész ország területén most ingyenes.
Garanciális feltételek:
Használt termékeinkre a garancia 6 hónap. A garancia kezdete a kézhezvétel napja. A garancia az akkumulátorra és a szoftverre nem terjed ki.
Mire nem érvényes a jótállás?
    Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
    Szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat.
    Cégünk szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás.
    Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
    Természetes elhasználódás.
A jótállási jegyről:
    Jótállási igényedet a megvásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, az eredeti számlával, vagy annak másolatával érvényesítheted. Kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizd meg!
    Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
    A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
A jótállási és javítási határidőről:
    A jótállási időtartam a kézhezvétel napjával kezdődik.
    A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel, ha a szerviz hardver hibát nem talált, azaz a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés, vírus, nem jogtiszta szoftver stb. okozta. Ebben az esetben az oda-vissza szállítás és javítás költsége a mindenkori a vevőt terheli.
    A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik.
    A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.
A vásárlástól való elállásról:
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.
Termék visszaküldése:
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.
Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben, vagy futárszolgálat igénybevételével, nyitvatartási időben az átvételi pontunkba történő visszajuttatással lehetséges. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja.


Jelenlegi ára: 125 900 Ft
Az aukció vége: 2017-01-13 13:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése